Datatilsynet får mange henvendelser både via telefon og epost. Svar på svært mange av spørsmålene vi mottar finnes på våre nettsider. Vi oppfordrer derfor alle til å undersøke dette før man eventuelt tar kontakt.

Dersom du likevel har spørsmål til oss, kan du sende en epost til .

Har du spørsmål om henvendelsen din er mottatt, hvem som er saksbehandler, eller ønsker innsyn i dokumenter, kan du sende epost til

Skulle du likevel har behov for veiledning kan du ta kontakt med vår veiledningstjeneste for kortfattet råd og veiledning.

E-post

Vanlig e-post er usikret og ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor til å ikke sende taushetsbelagte eller sensitive opplysninger via e-post.

Telefon

NB. Telefontiden til de som svarer på ulike spørsmål (veiledningstjenesten) er mandag klokken 12.00-15.00, og onsdag og fredag klokken 09.00-11.30. Tirsdag og torsdag er svartjenesten stengt.

 

 • Veiledningstjenesten

  Tast 1 for Datatilsynets veiledningstjeneste - dersom du har spørsmål om melding, konsesjon, informasjonssikkerhet, eller annen bruk av personopplysninger. Du kan få veiledning både om tekniske og juridiske spørsmål hos vår veiledningstjeneste.

  Veiledningstjenesten er et tilbud for publikum som har spørsmål om behandling av personopplysninger.

  Telefontid for veiledningstjenesten er 12.00-15.00 mandager og 9.00-11.30 på onsdager og fredager

 • Arkivet

  Tast for arkivet - dersom du har spørsmål om henvendelsen din er mottatt, hvem som er saksbehandler, eller ønsker innsyn i dokumenter.

 • Mediehenvendelser

  Tast 3 for mediehenvendelser (eller ring direkte på 22 39 69 64).

 • Andre henvendelser

  Tast 4 for andre henvendelser, eller vent på svar.

Besøksadresse: Tollbugata 3, 0152 Oslo

Postadresse: Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo

Organisasjonsnummer: 974 761 467