Ledige stillinger og status

Her finner dere oversikt over ledige stillinger i Datatilsynet, og eventuell status i tilsettingsprosessene.

Tre ledige stillinger som juridisk rådgiver/ seniorrådgiver

Internasjonal seksjon - fast stilling

Vi søker etter en jurist til en fast stilling som rådgiver eller seniorrådgiver i vår internasjonale seksjon. Vi søker deg som er motivert for å jobbe med personvern internasjonalt, og som vil jobbe med juridisk saksbehandling på et dynamisk og svært aktuelt område. Søknadsfrist: 24. september.

Les mer og søk på stillingen i internasjonal seksjon (jobbnorge.no)

Offentlig seksjon - midlertidig stilling

Vi søker etter en jurist til en midlertidig stilling som rådgiver/seniorrådgiver i vår offentlige seksjon, med varighet på 12 måneder. Ansvarsområdet til seksjonen omfatter blant annet kommunale tjenester, helsesektoren, justissektoren, utlendingsfeltet, skolesektoren og samferdselssektoren. Søknadsfrist: 24. september.

Les hele annonsen og søk på stillingen i offentlig seksjon (jobbnorge.no)

Privat seksjon - fast stilling

Vi leter etter en juridisk rådgiver/seniorrådgiver til privat seksjon. Seksjonen har ansvar for saksbehandling, tilsyn og rådgivning til private virksomheter om deres behandling av personopplysninger. I tillegg arbeider vi med saker som gjelder personvern i arbeidslivet, også for offentlige virksomheter. Søknadsfristen er 10. oktober.

Les hele annonsen og søk på stillingen i privat seksjon (jobbnorge.no)

Driftsansvarlig for IKT

Vi leter etter for tiden etter en person som vil spille en nøkkelrolle i å følge opp drift og videreutvikling av IKT-porteføljen og infrastrukturen vår i takt med kravene til digitaliseringen i offentlig sektor. Status: Fristen har nå gått ut, og vi mottok 39 søkere. Vi vil oppdatere med info om intervjuer etterhvert.