Ledige stillinger og status

Her finner dere oversikt over ledige stillinger i Datatilsynet, og eventuell status i tilsettingsprosessene.

Juss- og teknologistudenter

Datatilsynets veiledningstjeneste gir råd og veiledning til virksomheter og privatpersoner om plikter og rettigheter på personvernområdet. Vi søker nå flere studentmedarbeidere for snarlig tiltredelse en til tre faste dager i uken. Søknadsfrist er 27. januar.

Les mer og søk på stillingen på Jobbnorge.no

Teknolog

Vil du bidra til å spille en viktig rolle for personvernet i et stadig mer digitalt samfunn? Vi har en ledig stilling som teknolog for deg som har en master eller bachelor innen teknologi eller forvaltningsinformatikk, og som har noen, eller flere, års relevant erfaring. Søknadsfristen er nå gått ut.  

Les mer på Jobbnorge.no

Jurist (compliance og kontraktsforvaltning)

Vil du jobbe med interne prosesser og etterlevelse av personvernregelverket sammen med noen av landets dyktigste fagpersoner i en spennende organisasjon? Datatilsynet søker etter en jurist som skal være med på å påvirke hvordan Datatilsynet behandler personopplysninger i sin egen organisasjon. Søknadsfristen er nå gått ut.  

Les mer på Jobbnorge.no

Jurist, rådgiver/seniorrådgiver

Datatilsynet har søkt etter en jurist med kompetanse og erfaring fra arbeid med personvernlovgivning, særlig knyttet til skolesektoren, barn, unge og barnevern.

Vi har nå gjennomført alle intervju og har tilsatt en jurist som har takket ja til stillingen. Vi takker alle som sendte søknad!

24