Ny avdelingsdirektør for teknologi, analyse og sikkerhet

Vi har ansatt Veronica Jarnskjold Buer som ny avdelingsdirektør for Teknologi, analyse og sikkerhet. Hun kommer fra stillingen som fagdirektør i Datatilsynet, og har bred erfaring med teknologi, samfunn og ledelse.

Buer, som startet i stillingen 1. januar i år, har det overordnede ansvaret for tilsynsarbeidet i Datatilsynet, samt informasjonssikkerhet og interne IT-driftsoppgaver.

- Samfunnet er i en konstant digitaliseringsprosess, der personvern er viktig. Datatilsynet har en sentral rolle for å se til at norske borgere også har et personvern i vår digitale hverdag. Det er spennende å få være med å lede Datatilsynet i denne tiden, og få jobbe med så kvalifiserte og dedikerte medarbeidere. Jeg gleder meg, sier Veronica Jarnskjold Buer.

Vår nye avdelingsdirektør har mange års erfaring som teknolog i Datatilsynet. Hun har tidligere blant annet vært IT-leder i Aurskog-Høland kommune, Head of Security i Politiets data- og materielltjeneste og avdelingsdirektør i Norsk sikkerhetsmyndighet. 

- Veronica har bred erfaringsbakgrunn, stort nettverk og solid kjennskap til personvern og Datatilsynet. Hun er en dyktig teknolog, samtidig som hun evner å se teknologi og personvern i et større samfunnsmessig perspektiv. Jeg er veldig glad for at Veronica nå går inn i ledelsen i Datatilsynet, sier direktør Bjørn Erik Thon.

Vi fikk inn 32 søknader til stillingen som avdelingsdirektør, mange svært kvalifiserte. Vi takker alle som søkte stillingen.