Ny avdelingsdirektør for teknologi, analyse og sikkerhet

Vi har ansatt Veronica Jarnskjold Buer som ny avdelingsdirektør for Teknologi, analyse og sikkerhet. Hun kommer fra stillingen som fagdirektør i Datatilsynet, og har bred erfaring med teknologi, samfunn og ledelse.

Buer, som startet i stillingen 1. januar i år, har det overordnede ansvaret for tilsynsarbeidet i Datatilsynet, samt informasjonssikkerhet og interne IT-driftsoppgaver.

- Samfunnet er i en konstant digitaliseringsprosess, der personvern er viktig. Datatilsynet har en sentral rolle for å se til at norske borgere også har et personvern i vår digitale hverdag. Det er spennende å få være med å lede Datatilsynet i denne tiden, og få jobbe med så kvalifiserte og dedikerte medarbeidere. Jeg gleder meg, sier Veronica Jarnskjold Buer.

Vår nye avdelingsdirektør har mange års erfaring som teknolog i Datatilsynet. Hun har tidligere blant annet vært IT-leder i Aurskog-Høland kommune, Head of Security i Politiets data- og materielltjeneste og avdelingsdirektør i Norsk sikkerhetsmyndighet. 

- Veronica har bred erfaringsbakgrunn, stort nettverk og solid kjennskap til personvern og Datatilsynet. Hun er en dyktig teknolog, samtidig som hun evner å se teknologi og personvern i et større samfunnsmessig perspektiv. Jeg er veldig glad for at Veronica nå går inn i ledelsen i Datatilsynet, sier direktør Bjørn Erik Thon.

Vi fikk inn 32 søknader til stillingen som avdelingsdirektør, mange svært kvalifiserte. Vi takker alle som søkte stillingen.

Her kan du lese mer om Datatilsynets organisering.