Innebygd personvern i praksis – seminar og premieutdeling

Vi skal kåre vinnere av fjorårets konkurranse om innebygd personvern, og i den anledning inviterte vi til et åpent frokostseminar i tillegg til prisutdeling og presentasjon av finalistene. Arrangementet er nå avlyst da det kan gi grunnlag for smittespredning.

Innebygd personvern er et krav i personopplysningsloven. Det betyr at personvern skal bygges inn i alle løsninger og i all teknologi der personopplysninger blir behandlet. For å løfte frem eksempler på hvordan det kan og bør jobbes med rent praktisk, utlyste vi høsten 2019 en konkurranse. 

Program

  1. Bjørn Erik Thon, direktør i Datatilsynet, ønsker velkommen.
  2. Faglig påfyll:
    «Kultur og kunnskap som en forutsetning for krav og tiltak" ved Andreas Hidalgo Hegna, Chief information security officer hos VIPPS AS og Eirik Saltkjel, Senior Security Manager hos Antares AS.
  3. De nominerte til studentprisen presenteres, og vinneren kåres av statssekretær Paul Chaffey i Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD).
  4. De nominerte til virksomhetsprisen presenteres, og vinneren kåres av statssekretær Paul Chaffey i KMD.

Vi hadde en tilsvarende konkurranse i fjor, da var det Microdata som vant virksomhetsprisen.

På denne siden kan du sende inn et skjema. For å gjøre det må du først akseptere en cookie. Du kan trekke tilbake samtykket når som helst ved å velge «administrer cookies» nederst på våre sider.

Programvareutvikling med innebygd personvern

Hvordan utvikle programvare med innebygd personvern? Vi har i samarbeid med sikkerhetseksperter og programutviklere i både privat og offentlig sektor, utviklet veiledning om temaet. Dette kan forhåpentligvis hjelpe norske virksomheter å forstå og etterleve kravet om innebygd personvern i personvernreglene.

Programvareutvikling med innebygd personvern