Infomøte for sandkassesøkere

Høstens viktigste søknadsfrist nærmer seg. Onsdag 25. oktober kl 12.30-13.30 blir det digitalt informasjonsmøte for potensielle søkere til Datatilsynets regulatoriske sandkasse. 

Lenke til møtet (Zoom). Tast passord 002004.

Møtet er altså i utgangspunktet digitalt, men vil bli holdt fra Datatilsynets stand på Nokios-konferansen. Så de som eventuelt er til stede på konferansen, kan komme til møtet fysisk der.

Ny søknadsrunde

Datatilsynets sandkasse er nå i sluttfasen med to pågående prosjekter, og åpner for nye søknader, med frist onsdag 1. november 2023.

I sandkassa vil innovative prosjekter innen digitalisering og/eller kunstig intelligens få mulighet til grundig veiledning og kreativ sparring langt utover det et tilsyn normalt kan tilby av hjelp. Målet er å få personvernet på plass før det er for sent, og innovasjonsprosjektet ender i et mageplask. 

Orienteringsmøte

Orienteringsmøtet gir potensielle søkere og interesserte muligheten til å få informasjon om søknadsprosessen, samt stille spørsmål og få avklaringer både til søknadsprosessen og selve prosjektgjennomføringen.

Grunnleggende informasjon om sandkassen og de pågående prosjektene finner du på sandkassesiden.

Følg med på det som skjer i sandkassa ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, der du får invitasjoner og informasjon om søknadsfrister, møter, webinarer og arrangement som er relevant for alle som er opptatt av ny, ansvarlig kunstig intelligens.

Meld deg på Sandkassebrevet.