5. mars 2018

Innebygd personvern i praksis. Fagseminar og premieutdeling

Under arrangementet vil det være en innledning om innebygd personvern, prisutdeling og presentasjon av vinneren. Meld deg på hvis du er nysgjerrig på hva innebygd personvern er og hvordan det kan brukes i praksis. Følg strømmingen av seminaret direkte fra ca kl 9.20.

Sted

Nasjonalbiblioteket

Tid

 Pokal med modell av programvareutvikling med innebygd personvern

Innebygd personvern blir en plikt for alle virksomheter som behandler personopplysninger i mai. Det betyr at personvern skal bygges inn i all teknologi. For å løfte frem eksempler på hvordan det kan og bør jobbes med, rent praktisk, utlyste Datatilsynet i høst 2017 en konkurranse og nå skal vinneren kåres. 

Om konkurransen

Alle med en løsning, system, applikasjon eller programvare som er utviklet i tråd med prinsippene om innebygd personvern ble oppfordret til å sende inn sitt bidrag innen 1. desember. En jury bestående av Lillian Røstad, Dag Wiese Schartum, Maria Bartnes, Torgeir Waterhouse og Datatilsynets representanter Veronica Jarnskjold Buer og Martha Eike har nå kåret en vinner. 

Vinnerne presenteres under arrangementet på Nasjonalbiblioteket mandag 5. mars. 

Program

  • Velkommen ved Bjørn Erik Thon, direktør i Datatilsynet
  • Innledning om innbygd personvern
  • Kåring av vinner(e) ved Paul Chaffey, statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet
  • Presentasjon av vinnerprosjekt(er)
  • Lansering av ny konkurranse «Innebygd personvern i praksis» for 2018
  • Avslutning

Enkel servering - kaffe og croissant fra kl 9 

Her kan du følge strømmingen av arrangementet i sanntid fra ca kl 9.20 den 5.mars. Det er ikke nødvendig å melde seg på for å følge strømmingen.