9. oktober 2017

Dine personopplysninger er gull verdt!

Difi, Datatilsynet, Forbrukerrådet og NorSIS inviterer til felles seminar om informasjonssikkerhet og personvern. Seminaret innleder den andre uken i Nasjonal sikkerhetsmåned som har personvern og informasjonssikkerhet som tema. Seminaret er fulltegnet, men strømmes her.

Sted

Difis kurs- og konferansesenter, Grev Wedels plass 9, 2. etasje, inngang Myntgata, Oslo

Tid

Seminaret er først og fremst rettet mot på ansatte og ledere med ansvar og interesse for personvern og informasjonssikkerhet, for eksempel personvernombud og fagansvarlig for informasjonssikkerhet.

Seminaret vil strømmes. Lenke til strømmingen legges her så fort den er klar. 

Program

 1. 8.30 frokost og mingling
 2. 9.00 Velkommen 
 3. Datatilsynets direktør, Bjørn Erik Thon innleder med en kort innføring i hva EUs personvernforordning eller GDPR er og hva det betyr for oss i Norge.

  Fagdiretør i Forbrukerrådet Finn Myrstad snakker om grensegangen mellom forbrukervern og personvern

  Seniorrådgiver i NorSIS og leder for slettmeg.no Hans Marius Tessem belyser utfordringer knyttet til ansattes personvern på og utenfor jobb, og arbeidsgivers ansvar for dette.

  Difi snakker om internkontroll på informasjonssikkerhetssområdet, informasjonssikkerhet og personvern i den nye tjenesten eInnsyn og om hvordan åpne data kan bidra til bedre integritet.
 4. 11.15 Lunsj
 5. Deit en i Difi, Datatilsynet, Forbrukerrådet eller NorSIS
  Har du noen spørsmål til Datatilsynet, Forbrukerrådet, NorSIS eller Difi? En deit er en 10 minutters en-til-en samtale der du kan spørre en av NorSIS, Forbrukerrådet, Datatilsynet eller Difis eksperter om det du lurer på som disse fire virksomhetene jobber med. Meld inn i påmeldingsskjemaets kommentarfelt hvem du ønsker å deite eller skriv deg på liste når du kommer på seminaret.
 6. 13.30 Oppsummering og takk for i dag

Påmelding i Difis kursportal.
Ved fulltegnet seminar prioriteres deltagere i følgende rekkefølge; stat, kommune og privat sektor.