Hopp til hovedinnhold

Tips noen om denne nettsiden


Laster
* Du må skrive inn 2 gyldige e-postadresser * Ugyldige felter er fylt ut, mail sendes ikke.
Ditt tips er sendt
Det oppstod en uventet feil. Vennligst forsøk på nytt senere
Lukk

Juridisk rådgiver(e) – En eller flere faste stillinger og mulige engasjementer

Vi søker etter en (eller flere) juridiske rådgivere som skal arbeide med
personvernspørsmål innen ulike sektorer. Fristen for søknaden har nå gått ut.

Det ikke vil bli gitt individuell tilbakemelding på status i søknadsprosessen, men lagt ut informasjon om status på denne siden.


 

Hvis en intern søker ansettes, kan det bli ledig et eller flere engasjementer med opp til ett års varighet og med mulighet for senere fast stilling.

Om stillingen(e)

Vi ser særlig etter personer som kan håndtere det juridiske faget i møte med fremvoksende teknologier og samfunnsendringer innen telekommunikasjon, samferdsel og digitalisering av offentlig sektor. Avhengig av budsjettsituasjonen, kan det også være aktuelt å ansette en person til å jobbe med spørsmål innen helse og forskning.

Som jurist i Datatilsynet vil du være i kontakt med sentrale premissgivere, forskings- og utviklingsmiljø og virksomheter som behandler personopplysninger. Arbeidsoppgavene er varierte og vil blant annet omfatte saksbehandling, veiledning, deltakelse i tilsynsvirksomhet og prosjektarbeid. Du må regne med noe reisevirksomhet.

Du vil også kunne være med på å påvirke hvordan personvernet skal være i tiden fremover. Det er mange endringer på vei i nær fremtid, hvor ny personvernforordning i EU antagelig er den største.

Kvalifikasjoner

Som formell bakgrunn krever vi juridisk embetseksamen eller mastergrad i rettsvitenskap. Erfaring fra personvernrelatert arbeid er en fordel. I tillegg til gode og relevante juridiske kvalifikasjoner søker vi en person med god teknologiforståelse. Erfaring fra en eller flere av de nevnte sektorene teller positivt.

Du er i tillegg en samfunnsengasjert, sosial og uredd person med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Du bør kunne planlegge og organisere arbeid, og ha stor gjennomføringsevne. Tilsynets medarbeidere arbeider ofte i team og du må kunne samarbeide med ulike profesjoner. Vi ser derfor etter egenskaper som selvstendighet, initiativ og samarbeidsevne.

Hva kan vi tilby deg?

Vi har et hyggelig, tverrfaglig og dynamisk arbeidsmiljø, og vi er sikre på at du vil lære mye om personvern gjennom å arbeide sammen med våre svært kompetente kolleger.

Lønnsplassering ltr. 50-68 i Statens lønnsregulativ. Ved særskilt kvalifiserte kandidater kan høyere lønnsplassering og stillingstittel som seniorrådgiver vurderes. Vi tilbyr gode pensjons‑,forsikrings- og låneordninger gjennom medlemskap i Statens pensjonskasse.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen kan rettes til avdelingsdirektør Helge Veum på telefon 47 50 50 70, eller e-post hve@datatilsynet.no

Søknad med CV, karakterutskrifter og relevante attester sendes innen 6. april 2017 til Datatilsynet, Postboks 8177 Dep, 0034 Oslo, eller til postkasse@datatilsynet.no. Merk søknaden med ‟Søknad på stilling som juridisk rådgiver”.

I Datatilsynet ser vi på mangfold som en styrke for vårt arbeid. Derfor oppfordrer vi alle som er kvalifisert for stillingen til å søke, uavhengig av alder, funksjonsevne, seksuell orientering, kjønn, religion og etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at offentlig søkerliste vil bli gjort tilgjengelig for alle som spør om innsyn.

Relevant informasjon

Til toppen